Albirea dintilor acasa

Home »  Uncategorized »  Albirea dintilor acasa

Albirea dintilor acasa

On noiembrie 28, 2013, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

images (1)

  •     Produsele de albire recomandate de medicul dentist pot asigura albirea dinţilor acasă, confortabil şi eficient. Medicul dentist poate evalua necesitatea albirii dinţilor şi vă poate recomanda metoda cea mai adecvată pentru dumneavoastră.

 

  •     Toate metodele de albire cu gutieră confecţionată de medicul dentist utilizează un gel de albire ca ingredient activ – în general peroxid.

 

  • În primul rând, medicul dentist vă confecţionează o gutieră personalizată. Gutiera personalizată este mai uşor de purtat decât una din acrilat termopolimerizabil sau alt tip de gutieră. Gutierele personalizate pot fi confecţionate pentru albirea dinţilor de sus şi de jos, dacă doriţi acest lucru. De asemenea, utilizarea acestora reduce riscul sensibilizării gingiilor şi asigură un contact mai bun cu soluţia de albire.

 

  • Medicul dumneavoastră vă va da un gel de albire pe care îl veţi introduce în gutieră cu ajutorul unei seringi sau dintr-un tub. Gelul de albire conţine în general peroxid de carbamidă sau peroxid de hidrogen în concentraţie de 10-22%. În funcţie de formula substanţei, vi se va recomanda să purtaţi gutiera în fiecare zi, un anumit număr de ore, sau pe timpul nopţii, o anumită perioadă de timp.

 

  • Preţul albirii dinţilor cu ajutorul gutierei confecţionate de medicul dentist este de aproximativ150 USD sau mai mult – după ce vi s-a confecţionat gutiera, va trebui să cumpăraţi materialul de albire cam o dată pe an, pentru a menţine efectul tratamentului, deoarece dinţii se vor păta din nou din cauza consumului de cafea, ceai, vin roşu, tutun şi alimente bogate în pigmenţi.

 

  • Dacă apar simptome de sensibilizare temporară sau iritarea gingiilor, adresaţi-vă medicului dentist. Este posibil ca medicul să vă recomande un tratament de fluorizare la domiciliu, sau să întrerupeţi tratamentul de albire pentru o perioadă minimă de timp.

Sursa:http://www.colgate.ro/app/Colgate/RO/OC/Information/ToothWhiteningCosDent/WhiteningBonding/WhiteningBasics/WhatProductsAreAvailableFromMyDentist.cvsp

Comments are closed.