Tratamentul cu plasmă trombocitară sau PLASMODENT

Home »  Uncategorized »  Tratamentul cu plasmă trombocitară sau PLASMODENT

Tratamentul cu plasmă trombocitară sau PLASMODENT

On august 27, 2019, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Tratamentul cu plasmă trombocitară sau PLASMODENT este o metodă inovatoare de terapie a bolii parodontale ce constă în injectarea locală, la nivelul gingiilor, de plasmă trombocitară. Plasma trombocitară este obținută chiar din sângele pacientului, deci posibilitatea de respingere a plasmei sau apariției de efecte adverse sau alergice este practic NULĂ, fiind un tratament 100% natural.

Plasmodent funcționează excelent în tratarea bolii parodontale, micșorând mobilitatea dinților, conferind gingiei un aspect sănătos și stimulând creșterea osului. Plasma trombocitară este un stimulator biologic cu eficienţă înaltă al proceselor de regenerare, care conţine factori de creştere în concentraţie mare, precum şi enzime, proteine şi vitamine în combinaţie naturală.

Tratamentul cu plasmă trombocitară are ca scop nu doar îndepărtarea inflamației gingivale în sine, ci şi declanşarea proceselor naturale de restabilire a culorii, formei şi structurii ţesuturilor parodontale şi prevenirea pierderii consistenţei ţesutului osos. Datorită factorilor de creştere pe care îi conţine, Plasmodent favorizează formarea de noi vase de sânge, și astfel stimulează circulația sanguină la nivel local și implicit „hrănirea” gingiei. Totodată, are loc procesul de întărire a ţesutului osos existent și de formare de țesut osos nou. În plus, se activează și imunitatea locală.

Cui îi este indicat tratamentul? Plasma injectată stimulează local procesele de regenerare a ţesuturilor, și poate fi folosită într-o serie întreagă de proceduri stomatologice, precum: • prevenția bolii parodontale: contribuie la menținerea stării de sănătate normală a gingiilor • gingivită: reduce inflamația gingivală și sângerarea gingiilor; redă forma și culoarea normală a gingiei; “întărește” gingiile • mobilitate dentară: contribuie la diminuarea mobilității și atașării ferme a gingiei la dinte • boala parodontală localizată: combate boala; stimuleaza refacerea țesuturilor afectate; reduce mobilitatea dinților • boala parodontală ce afectează porțiuni extinse sau în totalitate țesuturile parodontale: combate boala; stimulează refacerea țesuturilor afectate; reduce mobilitatea dinților • după extracții dentare simple sau complicate: reduce timpul de vindecare și riscul de umflare; elimină durerile • alveolită: combate efectele infecției; reduce durerile asociate și timpul de vindecare • după operații de adiție gingivală sau osoasă: reduce timpul de vindecare; stimulează integrarea rapidă a grefelor; elimină durerile • după operații de introducere de implante dentare: reduce timpul de vindecare; accelerează integrarea osoasă a implantelor; reduce riscul de respingere a implantelor; elimină durerile • periimplantită (infecție apărută în jurul implantelor dentare): combate boala; contribuie la refacerea osului și țesutului parodontal afectate.

Tratamentul cu plasmă trombocitară (obținută cu sângele pacientului) este o metodă 100% naturală si inovatoare de terapie a bolii parodontale. Tratamentul presupune 2 ședințe, la interval de 10 zile, apoi 1 ședință/an, pentru întreținere. Costul este de 450 lei/ședință și fiecare durează doar 30 de minute.

Program:

Luni 9:00-14:00 Dr. Barbulescu Andreea
9:00-14:00 Dr. Florea Adriana
15:00-19:00 Dr. Ungureanu Bianca

Marți 11:00 – 17:00 Dr.Florea Adriana

Miercuri 9:00-14:00 Dr.Barbulescu Andreea
9:00-14:00 Dr. Acimov Oana
14:00-19:00 Dr. Ungureanu Bianca

Joi 9:00-14:00 Dr. Florea Adriana
14:00-19:00 Dr. Acimov Oana

Vineri 15:00-19:00 Dr. Ungureanu Bianca

Contact:

Dr. Barbulescu Andreea 0749 987 388
Dr. Florea Adriana 0722 576 350
Dr. Acimov Oana 0722 701 087
Dr. Ungureanu Bianca 0729761 600
Fix : 021 267 50 73
https://www.dr-andreeabarbulescu.ro/
Str. Mihai Eminescu nr. 4
Tunari, Ilfov, Romania

Comments are closed.